Pro opravdové modeláře
+420 603 494 778 Doprava nad 2500 Kč zdarma!
Ověřeno zákazníky Heuréka
Sortiment


Nenašli jste co jste hledali?

rc-modelarka

 

JETI model - produkty pro RC letecké modeláře

28.3.2018

Od  ledna 2018 jsme se stali autorizovanými prodejci české firmy JETI model.

Nabízíme kompletní sortiment této firmy. JETI model jistě nemusíme dlouho představovat a většinou každý letecký modelář nebo pilot RC modelu letadel se s jejich produkty již setkal. Dnes proto nebudeme představovat celou nabídku, ale zaměříme se na novinky pro letošní sezónu.

Prohlédnout celou nabídku

JETI model novinky: Kanálový vysílač Duplex DS-24

Novinkou z prosince 2017 je Duplex DS-24 od JETI model. Jedná se o palcový 24 kanálový vysílač nejvyšší třídy s barevným displejem, který je vyráběný s čelním panelem z karbonu v 5 barevných provedeních.

Barevný LCD displej, umístěný na horní straně vysílače, nabízí perfektní čitelnost při jakémkoli osvětlení a velký pozorovací úhel.

Díky jemnému rozlišení displeje a použití velkého množství grafiky bylo možné vytvořit jednoduché a intuitivní nastavování a zejména zobrazování telemetrických dat pomocí grafů.

duplex

 

Chcete víc?

Do vysílačů DC-16, DC-24 a DS-24  je možné na objednávku zapracovat rozšíření. To se provádí již při výrobě a jedná se o kniply s tlačítkem,dvoupolohovým nebo třípolohovým vypínačem. Všechny vyráběné typy JETI vysílačů máme skladem a můžete si je na naší prodejně vyzkoušet.

Chci koupit

Přijímač REX Assist

Lednová novinka - to je přijímač REX Assist. Tyto přijímače doplňují řadu REX a rozšiřují ji o funkce inteligentní letové stabilizace, kterou využijete především u modelů letadel a multikoptér.

Stabilizace ve třech osách modelu zajišťuje snazší létání i v náročných povětrnostních podmínkách. Tuto funkci využijete také při akrobatickém létání, protože vám usnadní manévry, které budou přesnější a plynulejší.

S pomocí několika letových režimů, jež jsou vhodné i pro začínající piloty, bude výuka létání opravdu snadná

rex assist

 

V JINO nabídce máme 4 typy:

  • REX 6 Assist  
  • REX 7 Assist
  • REX 10 Assist
  • REX 12 EPC Assist

Připravujeme pro vás praktické zkušenosti z provozu Assist přijímačů. Již brzy je najdete tady na webu... A pokud ne? Neváhejte nás kontaktovat a rádi se o naše zkušenosti podělíme osobně. 

Náš tip: Recenze a zkušenosti s přijímačem REX Assist

Chci koupit

Power Ion akumulátory

Power Ion 2100 2600 a 3100 mAh akumulátory jsou novým typem Lithium Ionových akumulátorů pro modelářské použití. Články mají výbornou mechanickou odolnost, životnost a není třeba balancovat každý článek v sadě samostatně. Selektované články v sadě jsou spojované pájením, což je základním předpokladem pro dlouhodobou stabilitu.

Tyto akumulátory jsou ideální jako přijímačové zdroje o kapacitě 2600 až 6200 mAh. Samozřejmě se dají  použít také jako pohonné accu s vybíjecím proudem až 20-30A s kapacitou 2600 až 3100 mAh. 

power ion

 

Sady akumulátorů

Sady s akumulátory lze vyrobit ve standardních sadách (2-6 článků Sériově / 1-3 článků Paralelně). Takto vyrobení sady mohou trvale dávat až 90 A při 3 paralerních článcích a kapacitou  až 7800 mAh a max. napětím 8,4 -25 V. Stačí si jen vybrat.

Chci koupit

Třešnička na konec - digitální serva DITEX

Nejžhavější novinkou jsou serva DITEX (Digitální Telemetrické Servo), které je velice precizně vyvedené. Jedná se o digitální servo, které bylo vyvinuto s cílem překonat všechny dosavadní serva v přesnosti, bezpečnosti, síle, odběru proudu a rychlosti. DITEX servo obsahuje plně digitální zpětnou vazbu, která nahrazuje analogové potenciometry.

DITEX je skutečně digitální servo. Tato serva jsou výhradně určena pro přijímače JETI řady REX (kromě REX Assist). Telemetrická dat rychlost, síla odběr proud a další data ze serva se zobrazuji na displeji.

serva ditex

 

Chci koupit

Neváhejte se na nás obrátit

Máte otázky? Chcete poradit s výběrem? Zastavte se v Hradci Králové v kamenné prodejně, nebo nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám prozradíme naše zkušenosti.