Pro opravdové modeláře
+420 603 494 778 Doprava nad 2500 Kč zdarma!
Ověřeno zákazníky Heuréka
Sortiment


Nenašli jste co jste hledali?

rc-modelarka

 

JINO - modelářské potřeby pro Hradec Králové

28.2.2017

Jiří Novotný, zakladatel modelářských potřeb JINO, začal s modelařinou před více než 40 lety a za tu dobu nasbíral mnoho zkušeností ve výrobě modelů i během RC soutěží, které rád předává dál. Samotný obchod JINO má své stálé místo v ulici Na Drahách již od roku 1993, avšak myšlenka vznikla už od dva roky dříve. Samotné modelářství má v Hradci Králové své kořeny již od 1. republiky. 

Modelářské potřeby světových značek

Zde na stránkách i v kamenné prodejně JINO najdete více než 4 600 položek modelářských potřeb, které jsou speciálně zaměřené pro stavbu RC letadel. Pokud hledáte další sortiment, jako jsou RC lodě či auta, neváhejte navštívit náš partnerský e-shop RC-modelarka.cz.

  • Muldental electronic – tuto Německou firmu, která se specializuje na modelářské kabely a konektory, zastupujeme na českém trhu od roku 2005.
  • Robbe Modellsport a značka Futaba – Německá společnost s téměř stoletou tradicí, kterou nyní převzal Aviotiger, patří mezi světovou špičku s RC vybavením.
  • Modellsport Schweighofer – od této rakouské firmy pravidelně dovážíme novinky a další sortiment, který je u zákazníků velmi oblíbený.
  • Revell a Hobbico – tyto dvě značky, které se specializují na RC letadla a dálková ovládání, zastupujeme od roku 2014.
  • Pelikan Daniel – specializovaný sortiment odebíráme také z tohoto českého velkoobchodu.
  • Astra Model – tato tradiční česká firma je i naším dodavatelem.
  • Hořejší Model – český výrobce z Plzně má mezi modeláři své stálé místo.

To je jen malý výčet značek, se kterými se v našem kamenném obchodě a e-shopu. Chcete vědět více? Podívejte se do e-shopu!

Prohlédnout si celou nabídku

Modelářství má v Hradci Králové velkou tradici

Již více jak 50 let funguje v „salonu republiky“ modelářský klub SM ČR Juniorklub Hradec Králové, který tvoří zázemí pro všechny RC nadšence. Pokud přemýšlíte, kde si se svým modelem zalétat nebo hledáte stejné spřízněné duše pro předání rad a zkušeností, neváhejte se přidat mezi členy.

V Hradci Králové funguje pod záštitou Domu dětí a mládeže několik modelářských kroužků, které navštěvují děti již od 6 let. S Domem dětí a mládeže spolupracujeme od roku 2008.

Modelářské kroužky Hradec Králové

Ve stejné době se také začínáme podílet na pořádání modelářských akcí. 

JINO – obchod plný inspirace

Jste z Hradce Králové a se stavbou modelů začínáte? Nebo jste už profík? Ať tak či tak, zastavte se u nás pro inspiraci, pro radu nebo jen tak na kus řeči. Těšíme se na vás!

Jiří Novotný, zakladatel společnosti JINO